Начин на приготвяне
Яйцата, пудрата захар и какаото бийте с миксер около 20 мин., след което изсипете тестото в намаслена и поръсена с брашно тава, която предварително сте постлали с тънка хартия.
Печете тестото във фурната на 200 градуса около 15 мин., след което го изсипете върху кърпа, отстранете хартията, завийте го на руло и го оставете настрана, докато изстине.
Смесете фино смлените орехи, горещото мляко и какаото и след като сместа изстине, прибавете разбитите до побеляване масло и захар и конячната есенция.
Развийте рулото, намажете го с плънката, навийте го отново, увийте го в кърпата и го сложете в хладилника, за да се стегне.
Бийте белтъците 5 мин., след което на струйка прибавете гъст захарен сироп, който сте приготвили от захарта и водата, и с получената глазурата намажете готовото сладко руло. По желание може да го украсите с кокосови стърготини.