Агнешки котлети в тенджера под налягане

07/05/2019
Анабел
отАнабелКопирайтър241225
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене20 мин.
  • Общо30 мин.
  • Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо125
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • агнешки котлети - 9 бр.
  • сол
  • червен пипер - 3 с.л.
  • черен пипер - 1 ч.л.
  • брашно - 3 с.л.
  • олио - 1/2 к.ч.
  • бира - 200 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо се приготвя пастата с която ще се намажат котлетите. За целта в купа се смесват червеният и черният пипер, брашното, и олиото.

Разбъркват се до хомогенна, кремообразна смес. Агнешките котлети се измиват, подсушават и овкусяват със сол.

Всяко котлетче се намазва с приготвената паста и се поставя на дъното на тенджера под налягане.

В тенджерата се налива бира, затваря се добре с капака и се слага на котлона да се готви на умерена температура за около 20 минути.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар