Лесни чревца и дроб на тиган

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
635
2k
4k
337
3
05/05/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене80 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо276
  • Преглеждания за месеца36
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • агнешки чревца - 300 г
  • агнешки бял дроб - 200 г
  • джоджен - за поръсване
  • червен пипер - 1 чаена лъжица
  • черен пипер - 1/2 чаена лъжица
  • масло - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

За да си приготвим рецептата, първо трябва да си сварим агнешките чревца и дроба.

Първо ги почистваме, като обръщаме и измиваме под течаща вода.

Слагаме ги в тенджера и напълваме с вода, като оставяме да врят за около 30 минути.

След като са готови ги нарязваме на ситно, овкусяваме ги с червения и черния пипер и солта.

Поставяме тиган на котлона с масло и изчакваме да се разтопи.

Прибавяме овкусените чревца и дроб и бъркаме.

Държим до желания загар.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар