Начин на приготвяне
Слагаме млякото в тенджера заедно със захарта, но отделяме 1 ч.ч за разтваряне на нишестето.
В отделеното мляко разтваряме хубаво нишестето.
Когато млякото заври добавяме и нишестето, като бъркаме непрекъснато. Варим до желаната гъстота, след което сваляме от огъня.
Вземаме си тавичка и започваме да нареждаме ред бисквити, отгоре изсипваме малко от крема. Редим втори ред бисквити и отново крем.
Върху крема подреждаме вафлите, които аз разделих наполовина. Вие можете да ги поставите и цели , но тогава броят ще е повече.
Отгоре изсипваме от крема, нареждаме още един ред бисквити и върху тях крема.
След като изстине хубаво, украсяваме отгоре с нарязани вафли по желание и покрай тях поръсваме с кокосови стърготини.
Прибираме бисквитената торта в хладилника за около 3-4 часа и след това поднасяме.