Начин на приготвяне
Разтваряме нишесте в 100 мл. вода и разбъркваме.
Слагаме прясното мляко в тенджерка на котлона да заври, като към него добавяме и захарта. Разбъркваме добре. Изчакваме да заври и тогава прибавяме нишестето.
Отново бъркаме, непрекъснато, до сгъстяване на крема.
След като сме получили желания крем по гъстота, премахваме от котлона.
В малка йенска тавичка редим бисквитите с масло. Изсипваме крема върху тях и заглаждаме с лъжица.
Нареждаме втори ред, но с какаовите бисквити и отново крем и така, докато свършат и какаовите бисквити и кремът.
Най-накрая обелваме кивито, нарязваме го на тънки колелца и подреждаме отгоре, като между него поръсваме и стафиди.
Прибираме в хладилника за няколко часа и след това нарязваме бисквитената торта.