Агнешко с картофи

Валерия
Валерия
Новак
30/04/2013
Приготвяне25 мин.
Готвене90 мин.
Общо115 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 868
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В подходяща тавичка се изсипва мазнината и се слага нарязаното месо, заедно със ситно нарязаните моркови и лук, посолява се, залива се с топла вода и се пече в умерена фурна.

След като агнешкото поомекне се прибавят нарязаните картофи. Пече се до готовност. Ястието се поднася, поръсете с черен пипер и магданоз.

Рейтинг

5 4
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Юлия
Юлия
07.04.2014 17:50
хареса ми рецептата за агнешка главичка с картофи и смятам утре да я приготвя ще видя какво ще излезе
0
0