ezine.bg»Рецепти»Хляб и питки»Пълнени Хлебчета»Таралеж от пълнено ръжено хлебче

Таралеж от пълнено ръжено хлебче

Таралеж от пълнено ръжено хлебче1 / 2
17/04/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Общо
15 мин.
Порции
1

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

С тънък нож изрежете внимателно кората от всички страни и разделете хлебчето по дължина на три парчета.

Намажете първото парче с пастет, хубаво разбит с настъргания кашкавал, маслото, черния пипер и добре размачканото яйце.

Второто парче намажете с половината крема сирене, захлупете с третото и намажете обилно хлебчето отгоре със смес от майонезата, останалото сирене, горчицата и сока от изцедения лимон.

Заострете малко единия край на хлебчето, като муцунка на таралеж, покрийте го отгоре с тънки перца лук и го сервирайте студено, като го нарежете на филии.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: