Сегетски гулаш

ЙонаЙонаНовак
02/02/2012
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 183
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпържваме ситно нарязания лук в половината от маста до пожълтяване, прибавяме нарязаното на кубчета месо, изпържваме, поръсваме червен пипер, наливаме вода и задушаваме почти до омекване.

Отделно задушаваме в другата половина мас киселото зеле с малко зелев сок. Прибавяме почти омекналото зеле към месото, поръсваме брашното, разбъркваме със сметана, посоляваме и задушаваме до омекване.

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар