Печено рибно филе с ябълка и лимон

19/06/2019
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене40 мин.
  • Общо60 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо17
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лука и обелената ябълка настържете. Лимона нарежете на кубчета, половината магданоз и копър – на едро, задушете ги в олиото и като ги свалите от огъня, прибавете счукания чесън.

Със сместа застелете тавичка, наредете отгоре рибното филе, нарязано на парчета по 5 см.

Поръсете хека със сол и разтворената в малко вода лимонена киселина, наръсете с останалите ситно нарязани магданоз и копър и запечете във фурната, като от време на време поливате рибата със соса, за да не остане суха. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар