Кисело зеле с ориз и ребърца

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
422
301
13/01/2020
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо6 221
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • свинско месо - 400 г
  • кисело зеле - 1 глава
  • ориз - 100 г
  • мас - 4 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Киселото зеле се нарязва и се сварява със свински ребра.

Отделно оризът и лукът се запържват в маста.

Зелето и оризът се изсипват в тавичка и се разбъркват, нареждат се отгоре ребърцата.

Залива се с чаша топла вода и се пече в умерена фурна така приготвеното кисело зеле с ориз и ребърца.

Комбиниран двустранен чук за крехко месо
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комбиниран двустранен чук за крехко месо
3.49 лв.
Виж ››

Когато не става с добро, опитайте с комбиниран чук за месо - страхотен е за всякакви пържоли.

Рейтинг

5 3
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар