Кисело зеле с ориз и ребърца

Здравка
Здравка
Новак
13/01/2020
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 971
  • Преглеждания за месеца109
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

  • свинско месо - 400 г
  • кисело зеле - 1 глава
  • ориз - 100 г
  • мас - 4 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Киселото зеле се нарязва и се сварява със свински ребра.

Отделно оризът и лукът се запържват в маста.

Зелето и оризът се изсипват в тавичка и се разбъркват, нареждат се отгоре ребърцата.

Залива се с чаша топла вода и се пече в умерена фурна така приготвеното кисело зеле с ориз и ребърца.

Рейтинг

5 3
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар