Ezine.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Кисело зеле с ориз и ребърца

Кисело зеле с ориз и ребърца

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k1k
Кисело зеле с ориз и ребърца2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
4

Необходими продукти

  • свинско месо - 400 г
  • кисело зеле - 1 глава
  • ориз - 100 г
  • мас - 4 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Киселото зеле се нарязва и се сварява със свински ребра.

Отделно оризът и лукът се запържват в маста.

Зелето и оризът се изсипват в тавичка и се разбъркват, нареждат се отгоре ребърцата.

Залива се с чаша топла вода и се пече в умерена фурна така приготвеното кисело зеле с ориз и ребърца.

Рейтинг

4.3
53
44
31
20
10
Дай твоята оценка: