Начин на приготвяне
Пастата се сварява до полуготовност в подсолена вода. Запазва се една чаена чаша от водата, в която се е варила. Пастата се измива се със студена вода и се отцежда.
Гъбите се почистват и нарязват на филийки, слагат се в тиган със зехтин и се запържват.
Към тях се прибавя миксът от останалите зеленчуци. След като омекнат се посоляват и прехвърлят в тенджерата със сварена паста.
Броколите се накъсват на розички, попарват се с вряла вода и потапят веднага в студена.
Изваждат и след като се отцедят също се слагат при пастата. Всичко се разбърква и прехвърля в тавичка.
В купа се смесват сметаната и водата от варенето, след което сместа се излива върху продуктите.
Накрая те се поръсват с настъргана моцарела. Тавата се слага във фурната и макароните се запичат за около 20 минути на 200 градуса.