Начин на приготвяне
Първо почистете лука, чушката и морковите, нарежете ги на тънки лентички.
Свинското също нарежете на жулиени. Сложете ги в подходяща купа и смесете с нишестето и соевия сос. Разбъркайте и мариновайте за 30-тина минути.
Почистете и нарежете на ситно зеления лук и чесъна.
Сварете оризовите спагети, следвайки указанията на производителя.
Загрейте в дълбок тиган олиото, като тиганът трябва да е умерен към силен. Запържете свинското за 15-тина минути, като от време на време разбърквате.
Извадете свинското и в същия тиган сипете зеленчуците, нарязани на ленти. Пържете 10-тина минути, отново разбърквайки от време на време.
Добавете към тях наситнения чесън и овкусете с пилешкия бульон, соса Уорчестър и малко захар.
Разтворете лъжица нишесте в 4 лъжици вода и прибавете вътре.
Накрая добавете запърженото свинско и разбъркайте. След 10 минути пържените спагети са готови.
Поръсете ги със зелен лук и сервирайте.
Оризовите спагети със свинско месо са готови.