Начин на приготвяне
Сипете вода в тенджерка и я кипнете. Свалете от огъня и сложете вътре нудлите, за да набъбнат и омекнат. Сварете пилешкото месо.
Междувременно наситнете пресния чесън и зеления лук. Отделете част от перата на лука.
Нарежете моркова на пръчици, а гъбите на филийки.
В уок тиган загрейте сусамовото олио и сотирайте морковите за минута, а след това добавете гъбите. Накрая добавете чесъна с лука. След още минутка овкусете с джинджифила, лимоновата трева и соевия сос.
Добавете нарязаното сварено пилешко и нудлите.
Налейте малко от бульона, в който варихте пилето. След малко свалете от котлона.
Гарнирайте със зелените пера и сервирайте веднага.
Вкусните оризови спагети с гъби, пиле и моркови са готови.