Яйца с гъби

Maria KostoffMaria Kostoff
Новак
307137
Яйца с гъби2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2

Необходими продукти

  • яйца - 7 - 8 бр.
  • гъби - 2 - 3 големи
  • масло - 3 с.л. краве
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистените, измити и ситно нарязани гъби се пържат в горещото масло. Заливат се с разбитите яйца.

Посоляват се със сол и черен пипер, слага се магданоз и се пържи, докато се сгъстят яйцата и се получи хубав омлет. Сервират се веднага със салата.

Рейтинг

5
55
40
30
20
10
Дай твоята оценка: