Печени пилешки гърди, пълнени с кашкавал

21/03/2019
Стоянка  Русенова
отСтоянка РусеноваГуру132815822096
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо45 мин.
  • Порции3
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо345
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и почистваме пилешките гърди, като ги разрязваме наполовина. Осоляваме и подправяме с черен пипер и сол.

Нарязваме на ситно скилидките чесън, а кашкавала нарязваме на дълги пръчици. От едната страна на филето поставяме кашкавала и част от чесъна.

Прегъваме на две и с помощта на клечки за зъби затваряме. Пилешките гърди овалваме от двете страни в брашно, след което се потапяме в разбитото яйце и накрая галета.

Вземаме си тавичка, която омазняваме и поставяме готовите пълнени пилешки гърди. Поставяме във фурната и печем до желания загар.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар