Печени пилешки гърди, пълнени с кашкавал

21/03/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо572
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и почистваме пилешките гърди, като ги разрязваме наполовина. Осоляваме и подправяме с черен пипер и сол.

Нарязваме на ситно скилидките чесън, а кашкавала нарязваме на дълги пръчици. От едната страна на филето поставяме кашкавала и част от чесъна.

Прегъваме на две и с помощта на клечки за зъби затваряме. Пилешките гърди овалваме от двете страни в брашно, след което се потапяме в разбитото яйце и накрая галета.

Вземаме си тавичка, която омазняваме и поставяме готовите пълнени пилешки гърди. Поставяме във фурната и печем до желания загар.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар