Начин на приготвяне
В средна купа, постлана със стреч фолио, като първи слой настържете кашкавала на ситно ренде, разпределете с помощта на вилица равномерно.
Следва слой от 2 с.л. майонеза. Нарежете домата на малки кубчета и разпределете равномерно върху майонезата, посолете ги с щипка сол. Върху тях нарежете перата зелен лук.
Нарежете пилешките гърди на малки кубчета и ги разпределете върху нарязания лук. Настържете на едро ренде сварените яйца и ги разпределете върху пилешкото месо.
Накрая като последен слой прибавете останалите 2 с.л. майонеза. Поставете готовата пилешка салата в хладилник за 30 минути, след което обърнете върху чиния за сервиране. Бърза, лесна и много вкусна редена салата!