Свински винен кебап

ИларияИларияМастър Шеф37314205
24/10/2018
"Най-лесния начин да си направиш Винен Кебап в къщи. Любима рецепта на мнозина!"
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
108 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо801 258
  • Преглеждания за месеца6957
  • Преглеждания за седмицата482
  • Коментари11 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена108

Необходими Съставки

  • свинско месо - 500 г
  • лук - 2 глави
  • вино - 1 ч.ч. червено
  • домати - 1 с.л. доматено пюре
  • сол
  • червен пипер
  • черен пипер
  • дафинов листа - 2 - 3 броя
  • магданоз - накълцан за гарниране
* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на кубчета. Лукът, нарязан на ситно, се запържва, добавя се червеният пипер. Изсипва се месото и се пържат още малко.

Долива се виното, а след малко ястието се залива с вода и доматено пюре.

Подправя се кебапа със сол, дафиновите листа и зърната черен пипер. Оставете месото да се задушава, докато сосът се редуцира на половина.

Поднесете винения кебап с наситнен магданоз.

Рейтинг

5 43
4 15
3 9
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
Iliana Stoyanova
Iliana Stoyanova
06.01.2019 17:37
Вместо лук, го нсправих с праз! Стана много по-добре...
6
1
Яница Николова
Много вкусно!
4
1
Евгения
Евгения
27.04.2018 17:44
Любимо ястие...
5
3