Пролетен пудинг

05/03/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо256
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Пудинг

Начин на приготвяне

Измийте и нарежете лапада и киселеца, прибавете магданоза, посолете и задушете 6-7 мин., отцедете сместа и я накълцайте на ситно.

Сварете в млякото ориза, посолете го и го оставете да се охлади, след което го смесете със зеленчуковото пюре.

Прибавете галетата и жълтъците, смесете със сметаната, добавете разбитите на сняг белтъци и разбъркайте леко.

Изсипете пудинга в намазан с масло и поръсен с галета огнеупорен съд или в малка тавичка и го изпечете във фурната.

Купа миксер с двоен капак 2.2 литра
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Купа миксер с двоен капак 2.2 литра
6.28 лв.
Виж ››

Голяма и много удобна за готвене купа миксер. Разбийте сместа ръчно или с помощта на пасатор - и по двата начин няма да има пръски наоколо. Купата миксер има двоен капак и силиконови крачета за стабилност при разбъркване.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар