Пролетен пудинг

05/03/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо172
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и нарежете лапада и киселеца, прибавете магданоза, посолете и задушете 6-7 мин., отцедете сместа и я накълцайте на ситно.

Сварете в млякото ориза, посолете го и го оставете да се охлади, след което го смесете със зеленчуковото пюре.

Прибавете галетата и жълтъците, смесете със сметаната, добавете разбитите на сняг белтъци и разбъркайте леко.

Изсипете пудинга в намазан с масло и поръсен с галета огнеупорен съд или в малка тавичка и го изпечете във фурната.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар