Паниран зелен фасул

01/03/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции15
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо317
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • зелен фасул - 500 гр млад
  • брашно - 4 с.л.
  • галета - 4 с.л.
  • олио - 1 к.ч.
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете в подсолена вода до пълното им омекване млади фасулени шушулки, на които не сте махнали връхчетата, и ги прецедете.

Оваляйте всяка шушулка в смес от брашното и галетата и ги пържете в силно сгорещената мазнина, докато порозовеят.

Поднесете с чеснов сос.

Така приготвения зелен фасул е добро мезе за бира.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар