Паниран зелен фасул

Паниран зелен фасул2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
15

Необходими продукти

  • зелен фасул - 500 гр млад
  • брашно - 4 с.л.
  • галета - 4 с.л.
  • олио - 1 к.ч.
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете в подсолена вода до пълното им омекване млади фасулени шушулки, на които не сте махнали връхчетата, и ги прецедете.

Оваляйте всяка шушулка в смес от брашното и галетата и ги пържете в силно сгорещената мазнина, докато порозовеят.

Поднесете с чеснов сос.

Така приготвения зелен фасул е добро мезе за бира.

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: