Кисело зеле със свинско месо и домашен суджук

Диана АндроваДиана Андрова
Готвач
154
10
23
1
14/02/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо310
  • Преглеждания за месеца60
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

  • кисело зеле - 1200 г (около една зелка)
  • свинско месо - 300 г по - мазно
  • суджук - 2 бр.
  • сухи чушки - 1 червена
  • червен пипер - 1/2 с.л. млян
  • олио
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвам месото на парчета, които запържвам добре в дълбока тенджера.

Изваждам месото и прибавям нарязаното кисело зеле, което леко задушавам.

В гювеч слагам половината от киселото зеле, след това редим месото и суджука и другата половина кисело зеле.

Слагаме червен пипер, черния пипер и наронената на едро суха чушка.

Заливам с 2 чаши вряла вода и печем на 200 градуса за около 50 мин.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар