Френски постен гювеч

ТедиТедиНовак
29/03/2013
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 802
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете резените патладжан в чиния и ги посолете. Оставете да се отцедят 20 минути и ги изплакнете добре със студена вода.

Загрейте олиото в тигана и запържете леко патладжана и лука.

Добавете тиквичките, чушките и чесъна и пържете още 5 минути, като разбърквате от време на време. Прибавете още олио при необходимост.

Накрая сложете магданоза и доматите, поръсете с черен пипер на вкус. Задушете на тих огън 15-20 минути и поднесете.

Рейтинг

5 4
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар