Пуешки руладини с билки и сирене

13/02/2019
"Дъхави и ароматни, сочни и топящи се в устата, каквото и да кажем, все няма да е достатъчно да опишем тези пуешки руладини с билки и сирене "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо209
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Покрийте приготвените пуешки пържоли с резен шунка и лист салвия, поръсете ги с черен пипер, завийте ги на рула и ги забодете с шишче.

Изпържете ги в загрятото масло, залейте с коняка, прибавете сметаната и нарязаното на малки парчета сирене и задушавайте под капак 10 мин.

Извадете готовите руладини и ги оставете на топло, а соса подправете с горчицата, мащерката, сол и черен пипер.

Поднесете руладините посипани със соса.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар