Салата с аспержи и микс зеленчуци

13/03/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо223
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Зеленчукова Салата

Начин на приготвяне

Обелете зелените аспержи, сварете ги в подсолена вода, оставете ги да изстинат и ги отцедете.

Обелените гъби сварете със солта, захарта, лимоновия сок и маслото и ги изцедете.

Сварете и морковчетата и лучените пера в подсолена вода.

Разпределете в чиниите естетично по цветове морковчетата, лучените пера, нарязаните на дълго аспержи, гъбите и разполовените доматчета.

Разбъркайте олиото, оцета, нарязания кориандър, солта и смления черен пипер и залейте салатата. По желание поднесете и млечен сос към тази топла салата.

Практичен гевгир с подложка купа-29%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Практичен гевгир с подложка купа
7.00 лв.
5.00 лв.
Виж ››

Голяма купа с гевгир, в която може да измиете, обработите, разбъркате, сервирате и дори да размразявате продукти. Възможност за отделно ползване и за закачане чрез дупчици на дръжките на съдовете.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар