Картофени шницели с пастет

Емилия ЯнкуловаЕмилия ЯнкуловаНовак
30/01/2019
Приготвяне50 мин.
Готвене30 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо97
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • пастет - 1 кутия
  • картофи - 4 бр., средно големи
  • яйца - 3 бр.
  • брашно - 1 с.л.
  • олио - 1 к.ч.
  • кимион - на вкус
  • чубрица - на вкус
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Към обелените и настъргани на ренде картофи добавете пастета, яйцата, брашното, кимиона, чубрицата и черния пипер и омесете добре сместа.

В сгорещеното олио сипвайте с голяма лъжица шницели от сместа и когато се изпържат от едната страна, внимателно ги обърнете.

Поднесете с подходяща за сезона гарнитура за шницели.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар