Картофени шницели с пастет

30/01/2019
Емилия Янкулова
отЕмилия ЯнкуловаНовак
  • Приготвяне50 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо80 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо72
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • пастет - 1 кутия
  • картофи - 4 бр., средно големи
  • яйца - 3 бр.
  • брашно - 1 с.л.
  • олио - 1 к.ч.
  • кимион - на вкус
  • чубрица - на вкус
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Към обелените и настъргани на ренде картофи добавете пастета, яйцата, брашното, кимиона, чубрицата и черния пипер и омесете добре сместа.

В сгорещеното олио сипвайте с голяма лъжица шницели от сместа и когато се изпържат от едната страна, внимателно ги обърнете.

Поднесете с подходяща за сезона гарнитура за шницели. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар