Оризова супа с лобода

18/01/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо281
  • Преглеждания за месеца43
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете до зачервяване нарязаната на много дребни парченца сланина.

Прибавете наситнените лук и лобода и задушете за няколко минути.

Сипете ориза и ситно нарязаните магданоз, девесил и джоджен, разбъркайте няколко пъти, залейте с вода и варете 25 мин.

Подправете готовата оризова супа с разбитите яйце и кисело мляко, като бъркате непрекъснато, за да не се пресече яйцето.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар