Пилешки руладини с извара

Янка Горанова
Янка Горанова
Новак
28/03/2019
Приготвяне35 мин.
Готвене75 мин.
Общо110 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо422
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подготвените пилешки гърди се отварят на ширина, като с нож се прави надлъжен разрез, без месото да се прекъсва. Посоляват се и се подправят с пипера на вкус.

Оставят се за 1 час на студено. Изварата се смесва с нарязаните на дребно пресни подправки. С тази смес се пълнят филетата, като се завиват на руладини. Запичат се върху сгорещен тиган с малко мазнина.

Зеленчуците за гарнитура на пилешкото се бланшират в бульон за 10 минути, след като се оформят като цилиндри. Готовото месо се нарязва на шайби и се декорира със зеленчуковите цилиндри.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар