Марината за ребра с вино

АнабелАнабел
Експерт
431
4
62
01/01/2019
Приготвяне5 мин.
Общо5 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 166
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чесънът се пресова и поставя в купа. Прибавят се течният мед, соевият сос, червеното вино, черният пипер и кимионът. Всички съставки се объркват добре.

В приготвената маринатата се поставят ребрата, като се обливат с нея от всички страни.

Ребрата се оставят в купата, тя се похлупва и поставя в хладилника за около три до пет часа.

Маринатата е достатъчна за овкусяването на около килограм-килограм и двеста ребърца.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар