Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Алабаш с ребра

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k1k2k
Алабаш с ребра1 / 2
01/10/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
80 мин.
Общо
100 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • свински ребра - 500 г
  • лук - 1 глава
  • масло - 1 - 2 с.л.
  • алабаш - 6 глави
  • картофи - 500 г
  • домати - 1 буркан
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ребрата се запържват заедно с нарязания лук в гореща мазнина. Долива се 500 мл. гореща вода и се варят до омекване на месото. Добавят се доматите и се вари 10 минути.

Подготвения алабаш и картофите се нарязват на дребно, прибавят се към месото и се задушават.

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: