Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Пушени ребра с боб

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
6971k662
02/01/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Готвене
180 мин.
Общо
220 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • свински ребра - 1 кг пушени
  • боб - ½ кг
  • лук - 1 глава
  • червен пипер
  • чубрица
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме боба, накиснат от предната вечер. Измиваме свинските пушени ребра, нарязваме ги и поръсваме с червен пипер.

Заливаме ги почти да се покрият с гореща вода и ги варим. Нарязваме лука на филийки, добавяме го към боба и варим.

Нарязваме лука на филийки, добавяме го към боба и варим до омекване. Когато свинските ребра са почти сварени, заедно чубрицата ги прибавяме към боба.

Оставяме ястието да къкри на тих огън, докато водата се изпари и остане на мазнина.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: