Пушени ребра с боб

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
154
02/01/2019
Приготвяне40 мин.
Готвене180 мин.
Общо220 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо751
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме боба, накиснат от предната вечер. Измиваме свинските пушени ребра, нарязваме ги и поръсваме с червен пипер.

Заливаме ги почти да се покрият с гореща вода и ги варим. Нарязваме лука на филийки, добавяме го към боба и варим.

Нарязваме лука на филийки, добавяме го към боба и варим до омекване. Когато свинските ребра са почти сварени, заедно чубрицата ги прибавяме към боба.

Оставяме ястието да къкри на тих огън, докато водата се изпари и остане на мазнина.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар