Руло от пилешко бутче

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k4k
Руло от пилешко бутче2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
65 мин.
Порции
4
"Готови ли сте за гурме приключения с пилешко месо?"

Необходими продукти

  • пилешко месо - бутчета 4 бр.
  • моркови - 4 бр.
  • чесън - 4 скилидки
  • майонеза - 4 с.л.
  • магданоз - 1 връзка
  • гъби - 200 гр.
  • кашкавал - 4 с.л.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бутчетата измийте, подсушете и отделете костта, така че кожата да остане цяла.

Морковите настържете на едро, чесъна нарежете на дребно, магданоза на ситно, гъбите на сламки.

Месото от бутчето посолете, сложете равен слой чесън, намажете с част от майонезата, поръсете с пипер. Равномерно сложете моркови, кашкавал, гъби, в тесния край сложете магданоз и завийте на руло.

Вържете рулцата с конец, намажете с останалата майонеза и запечете във фурната за 40 минути до образуване на златиста коричка.

При сервиране свалете конеца, нарежете рулцата на резени с дебелина 1 см.

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: