Патешко с гъби и зеленчуци на тиган

Емилия ЯнкуловаЕмилия ЯнкуловаНовак
07/06/2019
"Сочно патешко, лесно приготвено на тиган - време ли е за хапване "
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо184
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В горещото олио пържете за 5 мин. нарязаното патешко месо и половината стрит чесън.

Сипете ситно нарязаните гъби, зеле, краставици и моркови и пържете още 10 мин.

Добавете останалия чесън, посолете, разбъркайте и след минута свалете от котлона.

Сервирайте ястието горещо, поръсено с наситнения магданоз и соев сос.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар