Миди с лимон и чесън

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
184
14/12/2018
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо527
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Мезета

Начин на приготвяне

Мидите се сваряват с виното и счукан чесън и се нареждат в чинии за сервиране.

Лимоновата кора се смесва с наситнения магданоз, зехтина и лимоновия сок и със сместа се полива всяка мида, в половин черупка.

Майонезата се разбива с черния пипер и се сервира с няколко черпупки от миди.

Стилна и масивна пластмасова дъска за рязане 30х38cм
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Стилна и масивна пластмасова дъска за рязане 30х38cм
9.99 лв.
Виж ››

Хубавата дъска за рязане е ваш верен помощник и в приготвянето, и в сервирането на едно ястие. Освен да обработвате продуктите на нея, можете и да сервирате готовите мезета и разядки на своите гости. Пластмасовата дъска за рязане се предлага в стилен дизайн в черен цвят.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар