Артишок със сос

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
366
16
7949
20/03/2013
Приготвяне25 мин.
Готвене20 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 034
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг3.9 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистете артишока, нарежете го на части, полейте ги със със сока от лимона и ги пригответе на пара. Артишокът се смята за готов, когато върхът на ножа свободно влиза в меката му част.

Междувременно пригответе соса, като за целта измиете всички зеленчуци и ги пуснете през блендера. Добавете виното и зехтина, сол и черен пипер. Полейте готовия артишок с получения сос и поръсете със ситно нарязан магданоз.

Рейтинг

5 2
4 2
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар