Глазирано пиле

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
186
04/12/2018
Приготвяне30 мин.
Готвене65 мин.
Общо95 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо22
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Цялото пиле се изпича и след това се охлажда. С четка се намазва с полутечен желиращ бульон 2 – 3 пъти и се и се оставя да желира.

Украсява се с много фини резенчета от краставички, моркови и магданоз и пак се намазва с бульона.

След желиране пак се маже цялото печено пиле.

Кухненски термометър за месо-33%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Кухненски термометър за месо
15.00 лв.
10.00 лв.
Виж ››

Майсторите по приготвянето на идеално изпеченото месо разполагат с термометър за месо. Вземете вашия кухненски термометър за месо, за да сервирате най-вкусните месни ястия.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар