Глазирано пиле

Глазирано пиле2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
65 мин.
Общо
95 мин.
Порции
4

Необходими продукти

  • пиле - 1 брой цяло
  • пилешки бульон - 250 г желиращ
  • моркови - 1 - 2 броя сварени
  • кисели краставички - 1 - 2 бр.
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Цялото пиле се изпича и след това се охлажда. С четка се намазва с полутечен желиращ бульон 2 – 3 пъти и се и се оставя да желира.

Украсява се с много фини резенчета от краставички, моркови и магданоз и пак се намазва с бульона.

След желиране пак се маже цялото печено пиле.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: