Телешка яхния с грах

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k3k9k
Телешка яхния с грах1 / 2
19/01/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
70 мин.
Порции
4
"Днес избрахме да сготвим ароматна яхния с грах и телешко месо! Заповядайте на гости!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържваме месото от всички страни и го изваждаме.

В същата мазнина задушаване лука, морковите, добавяме брашното, червения пипер и доматеното пюре размито с малко вода.

Сипваме 500 гр. вода и добавяме граха. Връщаме месото, осоляваме и оставяме да къкри на бавен огън около 40 минути.

Може да се сложи и малко царевица.

Рейтинг

4.6
57
42
31
20
10
Дай твоята оценка: