Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ива
Ива
Това не е яхния - яхнията е манджа с доста сос. Това на снимката си е задушено телешко със зеленчуци. Накрая се слага малко размито брашно за сгъстяване на соса.
24.10.2014 13:26
1
2
Мирослав
Мирослав
1 голяма консерва, не от малките, поне аз толкова ползвам
21.08.2012 13:33
1
1
Федя
Федя
...а консервата с грах колко е голяма ?!
18.08.2012 11:50
1
елка
елка
А брашното от къде се взе ?
21.02.2011 12:33
1
Petya
Petya
Да, наистина, грахчето се изпари от рецептата.
01.02.2011 17:55
1
Валя
Валя
Сигурно малко преди да сипе водата или веднага след това, според мен.
31.08.2010 13:53
1
111
111
А кога сложи граха ?
22.08.2010 01:40
1