Ореховки с канела

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
6971k620
01/12/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
8

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрятото масло се смесва с брашното, залива се с 50 г вода и се оставя да престои за около 1 – 2 часа.

От тестото за сладки се омесват топки с големина колкото орех, в средата на всяка от тях се прави вдлъбнатина, която се запълва с плънка от поръсените с канела и захар орехови ядки.

Поставят се ореховките в тава на разстояние едни от други. В умерено затоплена фурна се пекат 35 – 40 минути.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: