Задушена говежда рибица в тенджера под налягане

22/09/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо46
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера под налягане сложете маслото, начуканото и шпиковано със сланина месо, наситнените корени магданоз, лука, нарязаните на едро ряпа, моркови и картофи, доматен сос.

Затворете тенджерата, сложете я на силен огън и след като започне да съска, варете ястието 50 мин.

В плато подредете нарязаното на порции готово говеждо месо, гарнирайте го със зеленчуците, с които се е варило и полейте със соса от варенето.

Поднесете ястието с подходяща за сезона гарнитура.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар