Мусака от кисело зеле

11/12/2018
Янка Горанова
отЯнка ГорановаНовак
"Не сте ли опитали досега бабината мусака от кисело зеле, голям пропуск сте направили, да знаете "
  • Приготвяне25 мин.
  • Готвене45 мин.
  • Общо70 мин.
  • Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо335
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измитият ориз се задушава в малко олио. Картофите се сваряват цели, обелват се и се нарязват на кръгчета, доматите също.

В огнеупорен съд, намазан с мазнина, се нареждат ред кисело зеле, ред картофи, полети с кисело мляко, ред домати и т.н.

Най-горният ред е от кисело зеле, полято с кисело мляко. Мусаката се пече силно сгорещена фурна около 30 минути. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар