Пълнени багети

АнабелАнабел
Експерт
395
3
56
30/11/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо301
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Багетите се издълбават и намазват от вътре с краве масло.

Гъбите се почистват и нарязват на дребно и се слагат в купа. На дребно се нарязват също беконът, кашкавалът, топеното сирене и доматът.

Продуктите се объркват и с получената смес се пълнят издълбаните багети.

Отгоре се поръсват със сух риган. Така приготвените пълнени хлебчета се пекат във фурна на 200 градуса и на горен реотан, докато се зачервят леко.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар