Винени рулца

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
184
10/12/2018
Приготвяне25 мин.
Готвене50 мин.
Общо75 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо260
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Рулца

Начин на приготвяне

Котлетите се поръсват със сол, черен пипер и се начукват внимателно с чукче. Завиват се на руло, завързват с с конец и се пържат от всички страни в олиото.

Щом се позачервят, се прибавя нарязаният на филийки лук и той се запържва.

Рулцата се заливат с вода – 2 ч.ч, прибавят се нарязаните гъби, домати, налива се виното и ястието се оставя да ври на тих огън, докато месото омекне.

Чук за месо с брадвичка-46%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Чук за месо с брадвичка
13.00 лв.
7.00 лв.
Виж ››

Инструмент за месо 2 в 1 - чук за месо с брадвичка. Обработете всяка пържола или ребърца, поднасяйки на близките си крехко и вкусно месо. С брадвичката може да оформите перфектните стекове, после да ги начукате с чука и да ги метнете във фурната или на скарата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар