Агнешко каре

ВаняВаняНовак
15/09/2012
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо742
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се поръсва със сол и черен пипер. Полива се с масло и се пече, докато се зачерви и се изважда.

Лукът се задушава в маслото от печеното месо и малко вода. Като заври водата се слага брашното. Пържи се до зачервяване, залива се с изстуденото кисело мляко, разбито с прясното.

Месото се слага в соса и се пече, докато омекне. Агнешкото се нарязва, а сосът се пасира.

Сервира се с картофено пюре или ориз.

Рейтинг

5 2
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар