Пълнени чушки с яйца и сирене

25/11/2018
"Бърза лятна гозба, която има своите заклети почитатели тук "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции7
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо57 817
  • Преглеждания за месеца959
  • Преглеждания за седмицата171
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте чушките, отстранете внимателно семенната част и ги подсушете с домакинска хартия.

Чукнете яйцата в купа, разбийте ги и добавете натрошеното сирене. Разбъркайте до еднородност. Напълнете чушките със сместа.

Загрейте олиото в дълбок тиган.

Поставете внимателно пълнените чушки и ги изпържете от двете страни до готовност.

Отцедете ги върху домакинска хартия и поднесете.

Кръгла алуминиева тава с незалепващо покритие 34x7см.
Приготвяй си тази рецепта в:
Кръгла алуминиева тава с незалепващо покритие 34x7см.
51.99 лв.
Виж ››

За да готвите с песен на уста, се нуждаете от алуминиева тава. И то не каква да е - кръгла тава с незалепващо покритие, с която готвенето ще се превърне в революционно откритие! Забавлявайте, докато създавате кулинарни шедьоври лесно и удобно.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Потребител#258877
Нищо лично, но рецептата ви не струва нищо. Пропорцията яйца и сирене се определя според броя на чушките. Яйцата се разбиват, добавят се, натрошеното сирене, смлян черен пипер, и китка накълцан магданоз. Чушките се пълнят с добре объканата смес. Нарязват се домати на шайби които служат за запушване на чушките когато при пържене или печене на фурна, сместа да не излезе извън тях. Готовите чушки се сервират по желание с млечен чесън, топла питка или пресен хляб. Добре е предварително да се отстрани люспата на чушката преди консумацията им. Добър апетит!
0
0