Гювеч със свинско месо и зеленчуци на фурна

АнабелАнабел
Ветеран
555
2k
1k
218
29/11/2018
"Хубавите работи стават бавно, а в този случай и на 200 градуса във фурната "
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо23 089
  • Преглеждания за месеца90
  • Преглеждания за седмицата343
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Гювеч

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на средно големи парчета и се слага в тиган със сгорещена мазнина. След като се позапържи, се прибавя нарязаният на филийки лук и морков на колелца.

Поръсва се червен пипер и продуктите се прехвърля в тава или гювеч.

Картофите се обелват, нарязват на едро и слагат в тавата.

Прибавят се нарязаната чушка, бамята, грахът, солта и царевичното брашно.

Налива се една чаена чаша вода, тавата се покрива алуминиево фолио и ястието се се слага във фурната да се пече на 200 градуса.

Малко преди готовност на нашия гювеч със свинско, фолиото се маха.

Традиционен български гювеч с капак 5л-8%
Приготвяй си тази рецепта в:
Традиционен български гювеч с капак 5л
23.99 лв.
21.99 лв.
Виж ››

За приготвянето на вкусно, ароматно и здравословно ястие винаги може да разчитате на този традиционен гювеч с капак и стилни вградени дръжки.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар