Гювеч със свинско месо и зеленчуци на фурна

29/11/2018
Анабел
отАнабелКопирайтър199220
"Хубавите работи стават бавно, а в този случай и на 200 градуса във фурната "
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене90 мин.
  • Общо110 мин.
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 241
  • Преглеждания за месеца98
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на средно големи парчета и се слага в тиган със сгорещена мазнина. След като се позапържи, се прибавя нарязаният на филийки лук и морков на колелца.

Поръсва се червен пипер и продуктите се прехвърля в тава или гювеч.

Картофите се обелват, нарязват на едро и слагат в тавата.

Прибавят се нарязаната чушка, бамята, грахът, солта и царевичното брашно.

Налива се една чаена чаша вода, тавата се покрива алуминиево фолио и ястието се се слага във фурната да се пече на 200 градуса.

Малко преди готовност на нашия гювеч със свинско, фолиото се маха.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар