Сос с бяло вино за риба

04/12/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо231
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете брашното, налейте бульона и бъркайте, докато се получи еднородна смес.

Добавете нарязаните на дребно лук, магданозен корен и каперсите и варете на слаб огън 35 мин.

Прибавете виното, лимоновия сок, черния пипер и дафиновия лист малко преди края на варенето.

Прецедете готовия сос и прибавете масло.

Пасирайте зеленчуците, върнете ги обратно в соса за риба и хубаво разбъркайте.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар