Бърза манджа с чушки и домати

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Експерт
351
1k
1k
177
2
03/10/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 081
  • Преглеждания за месеца237
  • Преглеждания за седмицата37
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • чушки - 6 броя
  • домати - 4 броя
  • червен пипер - 1/2 ч.л.
  • сол - 1 ч.л.
  • лук - 1 глава
  • чесън - 3 скилидки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът и чесънът се нарязват на ситно и се запържват.

Червените чушки се белят, след като предварително сме ги изпекли на фурната. Нарязват се на дълги ленти.

Доматите се обелват, минават се през ренде и се запържват с лука и чесъна. Добавят се чушките, овкусява се и се оставя да покъкри около 15 минути.

По желание може да се застрои с 1 яйце, което да се чукне веднага, след като сме спрели котлона.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Нали
Нали
20.03.2020 20:05
Добавих и малко сирене стана чудно.
0
0